Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@19:44:00 GMT

جمعیت شهری نقش موثری در اخذ اعتبارات دارد

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۰۶۸۳۲

جمعیت شهری نقش موثری در اخذ اعتبارات دارد

به گزارش خبرگزاری فارس از ایذه، جلسه کار گروه پسماند شهرستان ایذه ظهر امروز با حضور مدیران کل امور شهری و روستایی استان خوزستان به منظور بررسی وضعیت دفع زباله‌های شهر ایذه که در پی نبود سایت دفع به یک بحران تبدیل شده است در فرمانداری شهرستان ایذه برگزار شد.

شهاب صدیقی مدیری کل امور شهری استانداری خوزستان در این جلسه با اشاره به وضعیت زباله‌ها در برخی از شهرهای استان خوزستان و وجود مشکل پسماند در شهرستان ایذه اظهار کرد: طی مطالعات زیست و محیطی صورت گرفته در سال 1385 جهت سایت‌های دفع زباله، استان خوزستان به هفت منطقه تقسیم شد ولی با توجه به تغییر شرایط این عدد به 10 منطقه تغییر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه مساله جمعیت شهری جهت تخصیص اعتبارات نقش اساسی را دارا است، مرکز اهواز و حل مشکل زباله آن در اولویت خدمات قرارگرفت و اغلب اعتبارات به این شهر تخصیص داده شد.

مدیر کل امور شهرستا استانداری خوزستان با تاکید بر اینکه مهمترین شاخصه تخصیص اعتبارات برای شهرستان‌ها تعداد جمعیت است ادامه داد: شهرستان ایذه با وجود جمعیت بالای خود در سرشماری دوره قبل دارای غایبان زیادی بود و انتظار می‌رود شهروندان این شهرستان به منظور دریافت اعتبارات و توجه بیشتر با حضور در خود اظهاری سال آینده در سرشماری آن شرکت کنند.

صدیقی با بیان اینکه نزدیکترین شهر به موقعیت فعلی شهر ایذه از لحاظ شرایط جغرافیایی و سایت زباله، شیراز است و می‌طلبد مسؤولان شهرستان روی این مساله مطالعات بیشتری انجام دهند، اضافه کرد: یکی از چالشی‌ترین شهرستان‌های استان خوزستان در مساله پسماند شهر گتوند است که سایت دفع زباله آن در کنار کانال آب کشاورزی واقع شده و آب موجود در آن را تحت تاثیر قرار می‌دهد و مساله زباله‌ها در ایذه به تنهایی بحران موجود در زباله و پسماند استان خوزستان نیست.

وی با اشاره به مشکلات موجود در سایت قدیمی شهر ایذه در کنار روستای راسفند بیان کرد: برای حل مشکلات قبلی این روستا نیاز است تمام ضوابط زیست محیطی موجود برای حل مشکلات قبلی این محل به کار بسته شود و فارغ از اینکه این مکان باز هم به سایت زباله شهرستان تبدیل خواهد شد یا خیر، باید کار دیوارکشی محل موجود و خاک‌ریزی روی زباله‌های قدیمی انجام شود.

صدیقی با تاکید بر لیست کردن خواسته‌های مردم روستاهای راسفند و نوترگی که در گذشته به دلیل وجود سایت زباله در محل زندگی خود متضرر شده‌اند، تاکید کرد: شهرداری ایذه باید برای حل مشکلات توسعه‌ای، عمرانی و اشتغال جوانان این روستاها بکوشد و طی تفاهم‌نامه و همکاری با دهیار و شورای راسفند برای خواسته‌هایی که آنها مطرح می‌کنند تلاش کنند.

کشتارگاه و سایت زباله دو چالش مهم ایذه هستند

مسؤول مدیریت شهری در استان خوزستان با تاکید بر اینکه مساله کشتارگاه و سایت زباله دو چالش بزرگ شهر ایذه هستند، گفت: شهرداری به عنوان یک نهاد خدماتی نه تنها در حوزه شهری، بلکه در حوزه روستایی نیز باید به عنوان یک همسایه برای روستاها عمل کند و در جهت رفع مشکل آنها تلاش و همکاری کند.

صدیقی با اشاره به ضرورت آغاز اقداماتی برای حل مشکلات قبلی برای سایت پسماند راسفند، افزود: فرا از اینکه این سایت دوباره در دسترس قرار گیرد یا خیر، شهرداری باید در جهت دیوارکشی سایت و جمع‌آوری زباله‌های قبلی رها شده در محیط سایت سابق تلاش کند و از این‌رو این کار باید از روز شنبه هفته آینده آغاز شود.

وی با تاکید بر اینکه زباله وارد شده به سایت پسماند شهری ایذه باید به 10 درصد از زباله تولید شده در هر روز برسد و تمام زباله جمع‌آوری شده به سایت ورود نکند اضافه کرد: کار تفکیک از مبدا، کمپوست و... باید پیش از ورود زباله به سایت انجام شود و 10 درصد باقی مانده به عنوان زباله به سایت منتقل و با عمل دفن دفع شود.

صدیقی ادامه داد: سلول‌گذاری، ایجاد محل جمع‌آوری شیرابه، استفاده از ظرفیت زباله برای تولید انرژی از جمله برق از جمله دیگر اقداماتی است که باید در سایت زباله ایذه صورت گیرد و از این‌رو ما حاضر هستیم تا با استفاده از اعتبارات خود از سرمایه‌گذار طرح تولید برق از زباله حمایت کنیم.

وی با تاکید بر انجام روش‌های اصولی دفع زباله از جمله حمل با ماشین بزرگ و استفاده از خودروی اسکورت جهت جمع‌آوری زباله‌هایی که از خودروی اصلی به بیرون ریخته می‌شود، افزود: منافع اقتصادی هر سایت زباله باید به نزدیک‌ترین محل مجاور خود برسد و از طریق این سایت باید برای رونق اقتصادی، زیرساختی و اشتغال آن منطقه فعالیت کرد.

صدیقی در پایان تاکید کرد: دهیاری و شورای راسفند فهرست پروژه‌ها و نیازهای روستای خود برای حل شدن را در قالب یک فهرست پروژه به فرمانداری تحویل دهد تا ما از طریق اداره کل امور شهری استانداری خوزستان برای حل آنها بکوشیم.

انتهای پیام/72026/

منبع: فارس

کلیدواژه: سایت ایذه زباله پسماند مشکلات برای حل مشکلات استان خوزستان شهرستان ایذه سایت زباله دفع زباله زباله ها جمع آوری شهر ایذه کل امور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۶۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه امدادرسانی به آسیب‌دیدگان از بارندگی در خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان با اشاره به آماده‌باش نیروهای این جمعیت درپی هشدار بارندگی‌های شدید، گفت: با توجه به تداوم بارندگی‌ها، امدادرسانی به آسیب‌دیدگان از بارندگی همچنان ادامه دارد.

وحید شعبانی عصر امروز (۱۴ اردیبهشت‌ ماه) اظهار کرد: جمعیت هلال احمر استان خوزستان درپی ورود سامانه بارشی در آماده‌باش قرار گرفته است و با توجه به تداوم بارندگی‌ها، امدادرسانی به آسیب‌دیدگان از بارندگی همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به فراهم بودن تجهیزات برای مقابله با سیلاب احتمالی، ادامه داد: با هدف امدادرسانی درپی بارندگی‌ها، نیروهای امدادی و تیم‌های امداد و نجات در تمام پایگاه‌های ثابت و سیار، کشیک‌های شعب و تیم‌های واکنش سریع جمعیت هلال احمر استان خوزستان در آماده‌باش کامل هستند.  

او گفت: امدادگران، نیروهای عملیاتی و تجهیزات امدادی تا پایان هشدار هواشناسی در آماده‌باش هستند و در صورت بروز حوادث احتمالی، پاسخگوی نیازها باشند.

وی افزود: مردم بخصوص ساکنان مناطق کم‌برخوردار تا پایان زمان هشدار، از تردد غیرضروری پرهیز کنند. همچنین به‌دلیل امکان سیل و طغیان رودخانه‌ها، عشایر از اتراق در بستر و حاشیه رودخانه‌ها خودداری کنند. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان
  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان
  • اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد
  • ادامه امدادرسانی به آسیب‌دیدگان از بارندگی در خوزستان
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • رشد اقتصادی شهرها در گرو پتانسیل کارآفرینی
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • کمبود اعتبارات عمرانی عامل پیشرفت نکردن شهرستان فلارد است